Ademcirkels

Elke maand organiseren George Edelman en Raymond Vijverberg van Bliss Life – Work een ademcirkel met een passend thema. Bij deze ademcirkel gebruiken we de methode van ‘verbonden ademen’. Dit is een effectieve en eenvoudige manier om het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest te ondersteunen. Door deze ademtechniek breng je namelijk enorm veel zuurstof in het lichaam, ook op plekken waar het normaal (met een normale ademhaling) niet komt. Hierdoor kom je in diepere lagen van je bewustzijn terecht.

In contact met je zielskern

Met de verbonden ademhaling omzeil je de beperkende kracht van het denken en blinde vlekken kunnen daardoor juist in het licht komen. Je verschaft jezelf toegang tot de diepere lagen in je onderbewustzijn en je oorspronkelijke en zuivere zielskern. In deze gebieden bevinden zich vaak beperkende of valse overtuigingen. Deze belemmeren je fors om voluit te leven vanuit je volledige potentieel.

Diepgaande positieve effecten:

Verbonden ademhalen is een bijzonder krachtige methode om weer in contact te komen met je zuiverste vorm van zijn. Het werkt vitaliserend op alle niveaus en heeft dan ook veel positieve effecten:
* Verhogen longcapaciteit
* Ontgifting – DETOX
* Losmaken van geblokkeerde energie
* In balans brengen van emoties
* Geeft meer helderheid, focus en concentratie
* Meer welbevinden
* Meer aarding – lichaamsbewustzijn
* Contact met je zielskern optimaliseren.

Professionele begeleiding

Ademtherapeut George Edelman (Welzijnspraktijk Edelman) en yogaleraar Raymond Vijverberg (Bliss Life – Work) begeleiden deze ademcirkel. We creëren een veilige bedding waarin alles mag en kan zijn. Alle ademcirkels hebben een thema. Zo had de eerste ademcirkel het thema ‘ont-moeten’, de tweede ‘verbinding’, de derde ‘openheid’ en de vierde ‘afstemming’. Prachtige thema’s die veel bewustzijn op hebben geleverd. We gaan altijd open de ademsessie in om te ontdekken wat zich aandient (het thema hoeft dus niet altijd leidend te zijn). Vaak zijn dit beperkende / valse overtuigingen die je belemmeren om voluit en in vreugde te kunnen leven. De ervaring leert ons dat verbonden ademhalen in een groep een extra stimulans kan zijn om het proces door te gaan en ruimte te geven aan alles wat zich aandient.

Investering en praktische info:

Deelname kost 40 euro; dit is inclusief Yogi- thee en wat kleine versnaperingen. Je deelname is definitief na betaling. Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers, dus meld je zsm aan als je deze bijzondere ervaring wilt meemaken.

Matjes, dekentjes en kussens zijn aanwezig. Voor extra comfort mag je eigen spullen (zoals een extra matje) meenemen. Trek losse en comfortabele kleding aan en neem een flesje water mee. Kies voor een lichte maaltijd voordat je deze ademcirkel ingaat.

Vragen en aanmelden:

Voor vragen of direct aanmelden kun je terecht bij:
Raymond Vijverberg, 06 48 80 05 28, info@bliss-yoga.nl of
George Edelman, 06 12 85 85 35, info@welzijnspraktijkedelman.nl
www.welzijnspraktijkedelman.nl

Locatie en parkeren:

Locatie: Bliss Life – Work
Kleine Woerdlaan 15 a
Naaldwijk

Je kunt vlakbij de DUMP-store parkeren, gedeeltelijk gratis of met parkeerkaart (2uur). Je loopt langs de DUMP-store tegen het grote huis aan, houd links aan. De studio ligt aan de zijkant van het huis, op de 1e etage.

Data:

In 2022 zijn er in elk geval ademcirkels gepland op elke laatste dinsdagavond van de maand. Soms worden extra data ingelast; houd hiervoor de website in de gaten.

Het programma:

19.15 binnenkomst
19.30 voorstel – uitleg thema – intentie
20.00 ademcircel
21.00 Stilte en integratie en deelronde
22.00 einde

Laatste nieuws