Ademcirkels

Passend thema

Elke maand organiseren George Edelman en Raymond Vijverberg van Bliss Life – Work gezamenlijk een ademcirkel met een passend thema. 

Bij een ademcirkel werken we in een groep van maximaal 11 personen volgens de methode van het ‘verbonden ademen’. Dit is een effectieve en eenvoudige manier om het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest te ondersteunen. Door deze ademtechniek breng je namelijk enorm veel zuurstof in het lichaam, ook op plekken waar het normaal (met een normale ademhaling) niet komt. Hierdoor kom je in diepere lagen van je bewustzijn terecht.

De groepsenergie kan dit bewustzijnsproces versterken, maar zeker ook ondersteunen. Ondanks dat elke deelnemer z’n eigen ‘stukjes’ heeft die boven kunnen komen of aandacht vragen, wordt doorgaans ook verbinding met elkaar ervaren. 

In contact met je zielskern

Met de verbonden ademhaling omzeil je de beperkende kracht van het denken en blinde vlekken kunnen daardoor juist in het licht komen.

Je verschaft jezelf toegang tot de diepere lagen in je onderbewustzijn en je oorspronkelijke en zuivere zielskern. In deze gebieden bevinden zich vaak beperkende of valse overtuigingen. Deze belemmeren je fors om voluit te leven vanuit je volledige potentieel.

Op de pagina Ademwerk, lees je meer over de diepgaande positieve effecten. 

 

Professionele begeleiding

Ademtherapeut George Edelman en yogaleraar Raymond Vijverberg (Bliss Life – Work) begeleiden deze ademcirkels gezamenlijk. We creëren een veilige bedding waarin alles mag en kan zijn. Alle ademcirkels hebben een mooi thema, afgestemd op de actualiteit, het seizoen of anderszins.

We gaan altijd open de ademsessie in om te ontdekken wat zich aandient (het thema hoeft dus niet altijd leidend te zijn). Vaak zijn dit beperkende / valse overtuigingen die je belemmeren om voluit en in vreugde te kunnen leven. De ervaring leert ons dat verbonden ademhalen in een groep een extra stimulans kan zijn om het proces door te gaan en ruimte te geven aan alles wat zich aandient.

Data en tijdschema

Elke laatste dinsdagavond van de maand bieden wij de ademcirkels aan.
In verband met nationale feestdagen of persoonlijke omstandigheden, kan het voorkomen dat een ademcirkel een week naar voren of naar achteren wordt verschoven in de planning.
Gedurende de zomervakantie is er een zomerstop.  

Het programma van de avond is als volgt:
19:30 inloop
19.45 voorstellen – uitleg thema – intentie
20.00 ademcircel
21.00 Stilte en integratie en deelronde
22.00 einde

Investering en praktische info

Deelname kost 45 euro; dit is inclusief Yogi- thee en wat kleine versnaperingen. Je deelname is definitief na betaling. Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers, dus meld je zsm aan als je deze bijzondere ervaring wilt meemaken.

Matjes, dekentjes en kussens zijn aanwezig. Voor extra comfort mag je eigen spullen (zoals een extra matje) meenemen. Trek losse en comfortabele kleding aan en neem een flesje water mee. Kies voor een lichte maaltijd voordat je deze ademcirkel ingaat.

Locatie en parkeren:
De ademcirkels vinden plaats in de ruimte van yogastudio 
Bliss Life – Work
Adres: 
Kleine Woerdlaan 15 a in Naaldwijk 

Je kunt vlakbij de DUMP-store parkeren, gedeeltelijk gratis of met parkeerkaart (2uur). Je loopt langs de DUMP-store tegen het grote huis aan, houd links aan. De studio ligt aan de zijkant van het huis, op de 1e etage.

Vragen en aanmelden

Voor vragen of direct aanmelden kun je terecht bij:

Raymond Vijverberg, 06 48 80 05 28, info@bliss-yoga.nl of
George Edelman, 06 12 85 85 35,info@welzijnspraktijkedelman.nl
Aanmelden kan ook middels het contactformulier onderaan deze pagina.