Merkaba

Bewustzijn verruimen

Mensen hebben een fysiek lichaam en een bewustzijn waarin alle levenservaring wordt opgeslagen. Het is met speciale oefeningen mogelijk om het menselijk bewustzijn te verruimen tot de maximale potentie van een merkabaveld. Het woord ‘mer’ staat voor de universele goddelijke bron, het woord ‘ka’ staat voor je eigen geest of bewustzijn en het woord ‘ba’ is het Egyptische woord voor lichaam. 

Door meerdere merkabavelden tegelijk te activeren zijn we in staat om als mens met een groter bewustzijnspotentieel van onszelf te werken waardoor we onder andere super krachtige, multidimensionale helingen kunnen geven.

Toepasbaar op uiteenlopende klachten

Meervoudige Merkaba Heling leidt tot verbetering, verandering, harmonisering, verlichting, ondersteuning of totale heling van een klacht. De energie gaat stromen en een proces komt in beweging.

Deze heling kan worden gegeven voor uiteenlopende emotionele, fysieke of juist mentale klachten en werkt door op alle niveaus.

Het ondergaan van een Merkaba Heling ervaren mensen doorgaans als bijzonder en prettig. Vaak treedt een diepere ontspanning op en heb je het gevoel dat je even weg bent geweest. De heling vindt plaats door handoplegging op het lichaam of net daarboven, bijvoorbeeld op een plek waar je klachten ervaart. 

“Een Merkaba heling leidt tot verbetering, verandering, harmonisering, verlichting, ondersteuning of totale heling van een klacht.“

Resultaat

Het resultaat van een heling is per persoon verschillend. De tijdsduur van een heling is relatief kort, van enkele minuten tot maximaal een kwartier, maar dit verschilt eveneens per persoon en per heling. Het enige wat je hoeft te doen, is je ervoor open te stellen. 

Hetzelfde geldt voor het aantal behandelingen dat nodig is. Soms treedt na de behandeling eerst even een verergering van de klacht op, voordat je verbetering ervaart. Oorzaken op het emotionele of mentale vlak liggen vaak dieper en dat kan wat geduld vragen. In elk geval geldt dat deze vorm van heling zeer krachtig is en ook nog lang doorwerkt.

Opleiding

Eind 2021 heb ik de opleiding tot Meervoudig Merkaba heler Niveau 6 (Smaragdorde Kosmisch Heler) afgerond. Een geweldige, bijzondere ervaring, die ik niet alleen ervaar als een verrijking van mijn leven, maar natuurlijk ook als prachtige aanvulling op de diverse werkvormen die ik mag gebruiken. 

In de praktijk combineer ik Merkaba Heling vaak met een massage. Soms bepalen we voorafgaand aan de massage een intentie voor de behandeling. Daar kan de Merkaba heling dan vervolgens ook op ingezet worden. 

Het komt ook voor dat er tijdens de massage een specifiek thema naar boven komt, dat we vervolgens met de Merkaba heling aandacht of ondersteuning geven. 

Benieuwd?

Benieuwd wat een Merkaba Heling voor jou kan betekenen?

Je kunt kiezen voor een losse sessie, een serie of een combinatie met bijvoorbeeld een massage of een andere therapie sessie. 

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of maak direct een afspraak om het gewoon eens te ervaren.