4Dim massage

Vier dimensionele massages(4Dim massage) werken door op vier dimensies: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Afhankelijk van wat nodig is, gebruik ik verschillende werkvormen.

Bij een 4 dim massage, richt ik mij naast de spieren ook op de meridianen (drukpunten) en chakra’s en daarmee dus op onderliggende thema’s van klachten. Verder zit in deze behandelvorm eveneens een stuk Healing en Cranio Sacraal-therapie verwerkt om de relaxatie zo diep mogelijk in het lichaam door te laten dringen. Deze diepe relaxatie resoneert met de stilte in je ziel, die vaak is bedekt met vele mentaal/emotionele lagen. Het mooie is dat zo belangrijke inzichten in het bewustzijn kunnen komen, die vervolgens een sterke boost geven aan een proces van heling. Al met al een hele complete, maar vooral dus ook heilzame behandelvorm.

Cranio sacraal

Cranio Sacraal is een uiterst zachte behandelmethode. Het doel is ontspanning te bewerkstelligen in het craniosacrale systeem (cranio is hoofd en sacrum is heiligbeen). De therapie nodigt het lichaam uit zoveel mogelijk te gaan functioneren zoals oorspronkelijk bedoeld is en stimuleert het zelfherstellend vermogen. Cranio Sacraal zorgt voor diepe ontspanning en innerlijke rust.

Fascia

Fascia is het Latijnse woord voor bindweefel. Deze massage heeft een gunstig effect op het verbindende bindweefselsysteem van het hele lichaam.

Chi Nei Tsang

Chi Nei Tsang betekent massage van de interne organen. Een Chi Nei Tsang massage is verlichtend, bevrijdend, stimulerend en rustgevend.

Shiatsu

Op een ontspannen manier wordt druk uitgeoefend op bepaalde punten en zones van het lichaam. Deze druk is meestal zacht maar zeer intensief qua uitwerking. Door de druk op de drukpunten wordt het lichaam gestimuleerd en in staat gesteld om zichzelf weer in balans te brengen.

Pure ontspanningsmassage

In de praktijk gebeurt het vaak dat ik de diverse methodes combineer. Dit doe ik intuïtief, op gevoel. Pure ontspanningsmassage heeft een heerlijk rustgevend en verstillend effect. Mijn aanpak is uiterst subtiel en en geeft ook in diepere lagen een ongekend ontspannend resultaat.

Laatste nieuws