Diverse werkvormen

Voor optimale gezondheid en welzijn is bewustzijnsontwikkeling in alle dimensies van belang: het fysieke, het mentale, het emotionele en het spirituele vlak. Deze verschillende dimensies zijn namelijk nauw met elkaar verbonden en dienen ook met elkaar in balans te zijn. In mijn welzijnspraktijk werk ik op alle vier niveaus. 

Daarbij maak ik gebruik van verschillende werkvormen, die ik vaak ook weer combineer: (ontspannings)massagesademwerkmerkaba helingvoice dialogueregressie & reïncarnatietherapiediverse workshops en beweging. Je leest er meer over op deze website. 

Hoewel ik alle werkvormen met hart en ziel toepas, spelen de massages wel een hoofdrol daarin. Daar is mijn grote passie voor het ‘lichaamswerk’ begonnen en op dit vlak heb ik me tot op zeer subtiel niveau ontwikkeld en verdiept.

“Ons lichaam geeft signalen af, die ons helpen de juiste koers te vinden."

Er is geen standaard route of pad naar genezing en welzijn. Iedereen heeft daarin z’n eigen, unieke weg te gaan. Kom je meer in contact met (de signalen van) je lichaam en met je authentieke zelf, dan voel je doorgaans beter aan wat jij op welk moment nodig hebt. Dat geldt ook voor de werkvormen en workshops die ik aanbied. 

We leven echter in een mentale wereld, zitten veelal in ons hoofd en zoeken oplossingen buiten ons zelf. Dat maakt het voor velen lastig(er) om de ‘juiste’ koers te varen. Een lichaamsmassage is daarom vaak een waardevolle start van een traject. Door diep te ontspannen, komt er niet alleen meer ruimte voor herstel van het lichaam, maar ook voor het contact met jouw ziel en de behoeften die daaruit voortvloeien. 

“Ik besteed veel aandacht aan een veilige sfeer
van rust en vertrouwen."

Ben je benieuwd op welke manier ik jou van dienst kan zijn? 
Maak dan een afspraak voor een intakegesprek en/of een lichaamsmassage. Aan de hand daarvan bepalen we dan samen hoe we het traject (verder) inzetten. 

Per cliënt en per situatie voel ik in wat de meest effectieve werkvorm of combinatie van werkvormen is. In overleg, gaan we vervolgens samen aan de slag.

Ik besteed veel aandacht aan een veilige sfeer van rust en vertrouwen. Gaandeweg zal blijken hoeveel behandelsessies er nodig zijn. Voor de een is een enkele afspraak voldoende; voor een ander zijn meerdere afspraken zinvol. Uiteraard werken we altijd volledig in afstemming met jouw lichaam, jouw ziel en dus ook in jouw tempo